Житомирщина: на Звягельщині правоохоронці затримали злодія-солодкоїжку

Житомирщина: на Звягельщині правоохоронці затримали злодія-солодкоїжку

05.11.14 08:30 0 617
У міні-маркеті у м.Новограді-Волинському камера відеоспостереження зафіксувала, як покупець викрав з полиці дві коробки цукерок, кожна з яких коштували понад 160 гривень. Злодієм виявився житель райцентру, якого нині затримано міліцією.

До чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що з торгівельної вітрини міні-маркету, розташованого на одній з автозаправних станцій, невідомий чоловік викрав дві коробки вартісних цукерок. Заявник одразу додав, що скоєння даного злочину зафіксували камери відеоспостереження, якими обладнаний заклад.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Правоохоронці опитали працівників автозаправної станції та переглянули відеозапис. На ньому чітко було видно, як до заправки під'їхав вантажний автомобіль «Рено», з якого вийшли двоє чоловіків. Водій одразу попрямував до каси розрахуватись за пальне, а от його пасажир почав ходити між прилавками у маркеті та роздивлятись товар. Зупинившись біля кондитерської вітрини, узяв з неї дві коробки з цукерками, швиденько запихнув їх під свою зимову куртку і попрямував на вихід.

Міліціонери швидко встановили особу любителя дармових солодощів. Ним виявився 30-річний житель райцентру. Чоловік неодноразово був судимий за вчинення майнових злочинів, за що був покараний ув'язненням.

Затримали злодійкуватого молодика за місцем його проживання. У вчиненні крадіжки він зізнався і попросив зауважити правоохоронців, що перевагу надає не горілчаним виробам і цигаркам, а солоденькому. Втім, його уподобання навряд чи будуть визнані пом'якшуючими обставинами у справі і точно не врятують від відповідальності за кримінальне правопорушення.

За фактом крадіжки (ч.1 ст.185 ККУ) було відкрито кримінальне провадження. Нині працівники міліції перевіряють затриманого на причетність до вчинення інших подібних злочинів.

За чинним законодавством, таємне викрадення чужого майна карається застосуванням штрафних санкцій, громадськими чи виправними роботами, піврічним арештом або ж позбавленням волі строком до трьох років.

Інна Вовченко,

Новоград-Волинський МВ

УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ