Сергій Машковський: «Енергетична дорожня карта - довідник для керівників і потенційних інвесторів щодо переходу на альтернативні види палива»

Сергій Машковський: «Енергетична дорожня карта - довідник для керівників і потенційних інвесторів щодо переходу на альтернативні види палива»

05.11.14 10:51 0 698
«Енергетична дорожня карта – це своєрідна база, з якою керівники усіх рівнів можуть працювати і активно наповнювати її. А для потенційних інвесторів це матеріал для ознайомлення з можливим подальшим вкладенням коштів в об'єкт, який зацікавить бізнесмена», - так охарактеризував голова облдержадміністрації Сергій Машковський інтерактивну базу даних енергетичного потенціалу області, репрезентовану під час обласної конференції 4 листопада.

Керівник області зауважив, що цей важливий документ містить загальну інформацію про перспективи розвитку альтернативних видів опалення, можливості місцевої сировинної бази. У карті зазначені всі виробники котельного обладнання, що працюють на теренах області. Дуже важливим є наявність у документі прописаної процедури отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва, транспортування, постачання теплової енергії.

«З будь-якими питаннями щодо поданої інформації можна звернутися до відповідальних осіб, контакти яких (із зазначенням мобільних телефонів) вміщені у дорожній карті», - наголосив голова облдержадміністрації.

Сергій Машковський звернув увагу на докладну інформацію щодо існуючого котельного господарства. По кожній котельні вказана потужність котлів, опалювальна площа, рік виготовлення, можливість переведення на альтернативні види палива.

Очільник області висловив сподівання, що репрезентована енергетична дорожня карта буде інтерактивною, тобто постійно оновлюватиметься і поповнюватиметься, а також стане цінним довідником для інвесторів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ