В Житомирській області черняхівську "квіткову фею" покарано за крадіжку

В Житомирській області черняхівську "квіткову фею" покарано за крадіжку

05.11.14 08:01 0 666
Упродовж кількох днів 45-річна місцева жителька викопувала з клумби місцевої гімназії та пересаджувала на власну присадибну ділянку кущі хризантем. За вчинення крадіжки жінку притягнено до адміністративної відповідальності.

Помітивши, що зі шкільного квітника зник цілий кущ осінніх квітів, місцевий сторож вирішив вистежити таємничого злодія. Яким же було його здивування, коли на місці крадіжки він застав жительку райцентру, яка мешкає неподалік. Жінка саме викопувала черговий кущ хризантем.

Чоловік викликав правоохоронців. «Квіткова фея» пояснила свій вчинок величезною любов'ю до квітів: їй так сподобались шкільні хризантеми, що вона вирішила посадити їх у себе вдома.

Вартість викопаних нею рослин склала 150 гривень.

Нині відносно жінки складено протокол про адміністративне правопорушення. Відповідно до ч. 1 ст. 51 Кодексу про адміністративні правопорушення України дрібне викрадення чужого майна шляхом крадіжки, шахрайства, привласнення чи розтрати тягне за собою накладення штрафу від 170 до 510 гривень або виправні роботи на строк до 1 місяця з відрахуванням 20 процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк від 5 до 10 діб.

За повідомленням

Черняхівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Какая разница между ...
Наступна новина: В Тернополі інформація з ...

КОМЕНТАРІ