Міліціонери Закарпаття опікуються вихованцями школи-інтернату

Міліціонери Закарпаття опікуються вихованцями школи-інтернату

05.11.14 08:48 0 614
Головним завданням берегівських оперативників кримінальної міліції у справах дітей є відстоювання прав та законних інтересів дітей – майбутніх творців процвітаючої, незалежної та успішної України.

На превеликий жаль, в нашій країні неблагополучні сім′ї - явище досить розповсюджене. Зазвичай це поняття відноситься до сімей, де батьки зловживають спиртними напоями, вживають наркотики, вчиняють правопорушення та злочини. У таких сім'ях складаються несприятливі умови для виховання дітей. Діти, дивлячись на аморальну поведінку своїх батьків, також часто стають на хибний шлях.

Тому завдання оперативників кримінальної міліції у справах дітей Берегівського райвідділу міліції - це не дати дітям з неблагополучних сімей повторити помилки своїх батьків і уберегти їх від вчинення протизаконних діянь. З цією метою вони систематично, за підтримки дирекції шкільних закладів, проводять індивідуальні та колективні бесіди з дітьми та їх батьками, різноманітні масові міроприємства, на яких роз'яснюють правила поведінки в різноманітних життєвих ситуаціях. Нерідко діти мають можливість особисто ознайомитися з роботою стражів порядку, відвідуючи Берегівський райвідділ міліції.

- Одним із найбільш ефективних методів профілактичної роботи серед дітей є забезпечення їх дозвілля, як у позаурочний час, так і під час канікул, - відмітив начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Берегівського райвідділу Олександр Михайлов. - Тому ми спільно з дирекціями навчальних закладів, по можливості, організовуємо всілякі профілактичні міроприємства, масові заходи та акції.

Найбільша кількість дітей з неблагополучних сімей зосереджена у Берегівській спеціалізованій школі-інтернат. Тому вихованцям вказаного закладу з боку правоохоронців приділяється найпильніша увага. Так, за сприяння та ініціативи оперативників КМСД Берегівського райвідділу міліції Олександра Михайлова, Дениса Теляєва та Михайла Гомокі для чотирьох вихованців школи–інтернату, які повністю позбавлені батьківського піклування, було організовано безкоштовне відвідування термального басейну.

- В здоровому тілі - здоровий дух, - зауважив Олександр Михайлов, - тому сподіваймося, що завдяки такому дозвіллю з думок цих дітей зникнуть усілякі дурощі, і вони виростуть достойними та поважними людьми.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ