В Закарпатській області у Мукачеві нічна бійка одного молодика привела до суду,іншого - на лікарняне ліжко

В Закарпатській області у Мукачеві нічна бійка одного молодика привела до суду,іншого - на лікарняне ліжко

05.11.14 08:06 0 599
Посеред ночі на автомобільній заправці на околиці м.Мукачева 20-річний юнак поплутав свого «кривдника» і випадково переломив носа іншому. За вчинене хлопець опинився на лаві підсудних.

Посеред ночі, близько другої години, між двома компаніями, які сиділи за столиками поряд, виник словесний конфлікт. Пізніше молоді люди вирішили з`ясувати стосунки по-чоловічому, тобто за допомогою кулаків.

Так, 20-річний хлопець образився і викликав на вулицю свого кривдника. Недовго думаючи і не з`ясовуючи причини конфлікту, юнак кулаком вдарив 28-літнього мукачівця так, що останній впав на землю. Пізніше хлопець побачив, що то не той чоловік, з яким він мав намір «розквитатись»...

Обидва чоловіки раніше не мали проблем із законом, проте зараз за бійку, підігріту алкоголем, 20-літньому мукачівцю доведеться відповідати за Кримінальним кодексом України.

Відомості про подію слідчий міського відділу вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині школярі ...
Наступна новина: У жовтні правоохоронцям ...

КОМЕНТАРІ