В Івано-Франківській області міліціонери розшукали галантного кавалера,котрий обікрав квартиру дівчини

В Івано-Франківській області міліціонери розшукали галантного кавалера,котрий обікрав квартиру дівчини

05.11.14 13:51 0 695
До правоохоронців звернулася 20-річна жителька Калуша та повідомила про крадіжку з її помешкання. Подія трапилась ще наприкінці жовтня. За словами дівчини, з квартири зникли золоті вироби, ноутбук і банківська картка, з якої згодом було знято близько двох тисяч гривень.

Оперативники опитали заявницю, ретельно оглянули обікрадену квартиру. Вони звернули увагу на ту обставину, що двері не були пошкоджені. Виходячи з помешкання, злодій його не зачинив. Тож можна було припустити, що до крадіжки причетна вхожа туди особа. Справжнім відкриттям для оперативників було те, що потерпіла зустрічається з 26-річним Романом, який кілька місяців тому вийшов із в'язниці, де відбував покарання за квартирні крадіжки, грабежі та шахрайство.

Як повідомив начальник карного розшуку Калуського МВ УМВС майор міліції Володимир Возняк, при затриманні парубок зізнався, що поцупив з квартири дівчини запасний ключ від вхідних дверей. Дізнавшись, що вона разом з батьками їде в село, вночі відчинив помешкання й поцупив цінні речі та банківську картку. Зняті з картки гроші він повернув потерпілій, а оперативники знайшли викрадене ним майно. Дівчина зізналася, що ніколи би не подумала, що її кавалер міг таке зробити.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ