У Львівській області у жовтні Самбірським правоохоронцям громадяни добровільно здали понад 20 одиниць зброї

У Львівській області у жовтні Самбірським правоохоронцям громадяни добровільно здали понад 20 одиниць зброї

05.11.14 09:00 0 647
На території обслуговування Самбірського міського відділу ГУМВС України у Львівській області завершився місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухівки, котрий тривав з 1 по 31 жовтня. Мешканці району мали можливість, після проведеної спеціальної перевірки та оформлення документів, зареєструвати зброю у свою власність.

Мета операції - заохотити тих осіб, котрі мають не зареєстровану зброю здавати її у міський вiддiл мiлiцiї, а також поінформувати громадян про те, що добровільна здача зброї не тягне за собою кримінальної вiдповiдальностi.

Більше того, здавши зброю, під час проведення місячника, після експертної оцінки, можна зареєструвати її на себе i користуватися нею під час полювання. Так,за цей період мешканці м. Самбір добровільно здали 4 пістолети марки «ТТ», 5 гладкоствольних мисливських рушниць, 12 газових пістолетів та револьверів.

Правоохоронці наголошують, що усі громадяни, які добровільно здали вогнепальну зброю та боєприпаси, які зберігалися незаконно, уникнуть кримінальної відповідальності.

ВЗГ ГУ МВ України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ