У Львівській області внесено зміни до Переліку першочергових природоохоронних заходів

У Львівській області внесено зміни до Переліку першочергових природоохоронних заходів

05.11.14 14:41 0 573
Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації повідомляє, що 4 листопада, під час другого пленарного засідання ХХХІ сесії Львівської обласної ради депутатами ухвалено рішення про внесення змін до Переліку першочергових природоохоронних заходів, фінансування яких здійснюється з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2014 р.

Ці зміни передбачають перерозподіл коштів природоохоронного фонду. Кошти з екологічного фонду у поточному році спрямовано на реалізацію інших екологічних заходів, замовники яких забезпечать ефективне та своєчасне їх використання.

Зокрема, виділено на будівництво каналізаційного колектору у м. Бориславі, реконструкцію очисних споруд Боринської комунальної міської лікарні, капітальний ремонт каналізації в с. Викоти Самбірського району, відновлення популяції зубра у національному природному парку «Сколівські Бескиди» та інше.

Уточнення, які внесено до Переліку першочергових природоохоронних заходів, фінансування яких здійснюється з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2014 р. здійснено за сприяння голови Львівської обласної державної адміністрації та погоджено головами фракцій та профільних постійних комісій Львівської обласної ради під час засідань.

Нагадаємо, що кошти з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища спрямовуються на фінансування природоохоронних та ресурсозберігаючих заходів, що відповідають основним пріоритетним напрямкам державної політики в галузі охорони довкілля, використання природних ресурсів і гарантування екологічної безпеки, визначених обласними екологічними програмами.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: За добу на автошляхах ...

КОМЕНТАРІ