У Львові відбудеться українсько-польський Ярмарок рекреаційного туризму

У Львові відбудеться українсько-польський Ярмарок рекреаційного туризму

05.11.14 11:36 0 688
5-6 листопада у Львівському Палаці Мистецтв відбудеться Ярмарок рекреаційного туризму.

Основною метою ярмарку є популяризація природничого й культурного потенціалу українсько-польського прикордоння, налагодження співпраці між представниками польської та української туристичної індустрії. Львівську, Івано-Франківську та Закарпатську області України на ярмарку представлятимуть 30 учасників. Із Підкарпатського воєводства Польщі до Львова приїде ще 15 учасників. Загалом на Ярмарку свої туристичні можливості презентуватимуть 45 учасників.

На подвір'ї Палацу мистецтв на час роботи Ярмарку буде встановлена альпіністська куля. Організатори ярмарку вважають, що гірський туризм є важливою складовою розвитку туристичного потенціалу українсько-польського прикордоння. Саме тому вони запрошують молодь Львова до перших уроків з альпінізму.

У рамках роботи Ярмарку також відбудеться міжнародна експертна кoнференція „Промоція ефективних методів ведення економічної діяльності в туризмі”. До її підготовки долучились Департамент міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА та Львівська облрада.

Урочисте відкриття Ярмарку рекреаційного туризму відбудеться 5 листопада, об 11.00 год.

Вхід на ярмарок та Альпіністську кулю безкоштовний. В програму Ярмарку також включено розваги, дегустації і частування національними стравами. Ярмарок працюватиме з11.00 до 18 год., середа 5 листопада, і з 11.00 до 15.00 год., четвер 6 листопада.

Ярмарок відбудеться в рамках мікропроекту, який реалізується в рамках парасолькового проекту № IPBU.03.02.00-76-832/12 «Транскордонна співпраця для рекреаційного туризму польсько-українського прикордоння» та співфінансується за рахунок коштів Європейського Союзу.

Організатори: Асоціація для розвитку і промоції Підкарпаття «Про Карпатія», Ряшівська агенція регіонального розвитку, ГО “Європейський діалог”

З додаткових питань прохання контактувати з виконавчим директором ГО «Європейський діалог» Ігорем Каспруком за телефонами: (032) 243-52-97, (050) 370-31-03

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Тернопіль: сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ