Йосиф Ситник: "Свобода" і далі відстоюватиме українські інтереси на політичному полі України"

Йосиф Ситник: "Свобода" і далі відстоюватиме українські інтереси на політичному полі України"

05.11.14 09:51 0 761
На позачергових виборах до Верховної Ради України "Свободу", попри всі переконливі і однозначні екзит-поли від 5,6 до 6,3%, за змовою сторін просто "злили" і не допустили до парламенту, однак націоналісті не здаються. Про це 4 листопада 2014 року під час сесії Львівської обласної ради повідомив перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації, керівник обласної організації ВО "Свобода" Йосиф Ситник.

"Своєю дисциплінованістю і твердою україноцентричною позицією у ВРУ ми не лише поламали багато планів представникам "русскава міра" у владі України, але й стали також не дуже зручними і для колишніх партнерів за опозицією до режиму Януковича та за коаліцією після його повалення", – повідомив свободівець.

Ключовою запорукою успіху цих виборів, за його словами, стала для учасників виборів стримана маніпуляція в пропаганді й нестримна – у контрпропаганді.

"Але сам механізм досягнення успіху був звичний – мішок із грішми, телевізор і вдало вибрана технологія. Мине певний час спливе та багато нових фактів (та і вже спливає), але це інформація для детального аналізу як аналітиків, так і політологів, громадськості", – додав Йосиф Ситник.

Націоналіст зазначив, що "Свобода" за европейськими принципами є найбільш класичною політичною силою.

"Ми є партією з ідеологією, маємо понад 20-річну історію та свої традиції, понад 20-тисячне партійне членство із сталими оргструктурами й відносною кількістю стабільних, а не ситуативних прихильників. Націоналісті не здаються. Ми добре вміємо працювати як позапарламентська партія, хоч і матимемо 7 представників-мажоритарників у ВРУ восьмого скликання. Ми продовжимо свою внутрішньопартійну люстрацію, очистимося від зрадників та тих, хто не витримав темпу партійної боротьби, удосконалимо структури та продовжуватимемо відстоювати українські інтереси на політичному полі України", – повідомив Йосиф Ситник.

Перейшовши у національну опозицію, свободівці, за його словами, будуть жорстко контролювати всі дії влади, слідкувати, як впроваджуватимуться обіцяні реформи, адже "Свобода" зацікавлена у їхній успішній реалізації, бо підтримувала всі реформаторські законопроєкти у ВРУ VII скликання.

"Проте, якщо побачимо відступ від задекларованих обіцянок переможців цих виборів, будемо негайно інформувати громаду про це та пропонувати альтернативи", – зазначив депутат Львівської обласної ради.

Також Йосиф Ситник подякував 85-ти тисячам громадян Львівської області за підтримку на парламентських виборах.

"Дякую кожному, з ким стояли пліч-о-пліч під час "мовного" Майдану 2012 року, з ким проводили акції "Вставай, Україно!" і чинили опір "тітушкам" навесні і влітку 2013 року. Тим, із ким на Майдані і Революції гідності (на Львівському майдані, у київських профспілках, КМДА, Українському Домі, Палаці Свободи, і на вул. Грушевського та Інститутській) боронили Україну від диктатора", – зазначив він.

Йосиф Ситник заявив, що впродовж майже 2-річного перебування фракції націоналістів у парламенті, "Свобода" не фальшивила, не зраджувала, не змінювала ні назви, ні партійних символів, не ховалася за нові бренди, не використовувала чужого доробку і не сідала нікому на плечі, щоби занесли до парламенту.

"За жодне голосування у Верховній Раді нам не соромно. Ми просто важко і гідно працювали на всіх революціях і фронтах. Дякую кожному, хто своєю енергією і патріотизмом творить нову Україну", – наголосив Йосиф Ситник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Житомирщина: презентовано ...

КОМЕНТАРІ