На Тернопіллі пішла на злочин через брак грошей

На Тернопіллі пішла на злочин через брак грошей

05.11.14 14:04 0 662
Декілька найменувань золотих виробів, спиртне, продукти харчування винесла з будинку сусідів 19-річна жителька Збаразького району. Як встановили правоохоронці, до чужої оселі вона проникала двічі.

Як розповів начальник Збаразького райвідділу міліції Ігор Саган, те, що з їх будинку зникають речі, потерпілі помітили не одразу. Пропажу виявили тоді, коли не дорахувалися декількох пляшок спиртного, а за ними золотих прикрас та інших особистих речей. За допомогою звернулися до співробітників райвідділу.

Міліціонерам вдалося швидко розшукати злодійку. Ласою до чужого майна виявилася 19-річна сусідка. У помешканні підозрюваної міліціонери знайшли частину викрадених речей з будинку потерпілих.

Дівчина одразу ж зізналася у скоєному, та пояснила, вчинила протиправне, бо потрібні були гроші. Припильнувала, коли сусідів не буде вдома. У сховку у підвалі знайшла ключ від вхідних дверей будинку і скористалася ним. Так їй вдалося двічі непомітно скоїти крадіжку з чужої оселі.

Крадене золото здала у ломбард. Решту речей у неї вилучили правоохоронці.

За вчинене 19-річній збаражчанці доведеться понести відповідальність. Її діяння кваліфіковані за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

За матеріалами сайту «Досьє 102»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 3,4 млрд.пасажирів ...

КОМЕНТАРІ