У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

05.11.14 10:54 0 707
За добу до міліції надійшло 31 повідомлення про скоєння крадіжок. За 24 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— Міліціонери встановили, що крадіжку з господарства 45-річного Петра, жителя Острозького району скоїв 19-річний Роман з Нетішина. Зловмисник викрав системний блок та зварювальний апарат. Сума збитку встановлюється.

— Міліціонери встановили, що крадіжку з території земельної ділянки 26-річного рівнянина Юрія скоїв 34-річний Василь, житель Білої Криниці. Зловмисник шляхом вільного доступу викрав з кишені куртки, яку потерпілий залишив без нагляду, гроші в сумі близько 1600 гривень.

— Міліціонери встановили, що крадіжку з квартири Наталії, жительки Рокитного, скоїв 22-річний місцевий мешканець Олександр. Зловмисник заволодів грошима в сумі близько 600 гривень.

— Міліціонери встановили, що крадіжку з квартири 31-річної Любові з Кузнецовська скоїв 29-річний місцевий житель Роман. Зловмисник, перебуваючи у помешканні викрав з кишені її куртки, що знаходилась у шафі-купе, гроші в сумі близько 300 євро, 100 доларів США та 450 гривень.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Машковський: ...
Наступна новина: На Тернопіллі ПРАВИЛА ...

КОМЕНТАРІ