На Хмельниччині у Городоцькому районі затримали двох неповнолітніх,які крали каналізаційні люки

На Хмельниччині у Городоцькому районі затримали двох неповнолітніх,які крали каналізаційні люки

06.11.14 11:25 0 783
До Городоцького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що серед ночі в одному із сіл району невідомі демонтували із проїжджої частини 5 металевих кришок каналізаційних люків.

В ході розслідування правоохоронці з'ясували, що на місці скоєння злочину був помічений автомобіль, який може бути причетний до події. Перевірка показала, що так воно і є.

Того вечора 17-річний парубок із сусіднього села без дозволу батьків взяв автомобіль і разом зі своїм однолітком поїхав на дискотеку. Та, очевидно, товаришам було не до танців. Хлопці вирішили викрасти кришки з каналізаційних люків та здати їх на металобрухт, а гроші поділити.

Під час спілкування з правоохоронцями підозрювані розповіли, що кришки вони демонтували і повантажили в автомобіль, після чого повернулися додому і сховали викрадене на сусідському городі. Там працівники Городоцького райвідділу і виявили усі викрадені люки. Наразі перевіряється інформація про можливу причетність кримінального дуету до скоєння аналогічних злочинів на території району.

Стосовно підозрюваних відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: з 10 по 30 ...
Наступна новина: В каких случаях допустима ...

КОМЕНТАРІ