На Хмельниччині мешканка Старокостянтинова віддала шахраям 10 тисяч гривень

На Хмельниччині мешканка Старокостянтинова віддала шахраям 10 тисяч гривень

06.11.14 08:41 0 751
Жінка повірила в історію зловмисників про те, що її сина затримали за перевезення наркотиків, і замість того, щоб перевірити інформацію, якнайшвидше помчала до найближчого банківського терміналу і перерахувала на вказаний рахунок 10 тисяч гривень.

Близько 9-ї години ранку до 58-річної жительки Старокостянтинова зателефонував невідомий чоловік з прихованого номера телефону, представився працівником міліції і повідомив, що під час огляду автомобіля її сина було виявлено паперовий згорток із наркотичною сумішшю.

Далі незнайомець запропонував залагодити цю проблему за винагороду у 10 тисяч гривень. Розгублена мати погодилась з усіма умовами і сказала, що вказана сума у неї є, а це було саме те, що хотіли почути шахраї.

Весь час, поки жінка прямувала до найближчого банківського терміналу, незнайомець їй періодично телефонував, наголошував на тому, що про дану угоду ніхто не має знати і що кошти потрібно перерахувати якнайшвидше.

Через деякий час після того, як жінка виконала всі вказівки, до неї зателефонував син, щоб просто поцікавитись, як у неї справи. Стурбована мати одразу запитала, чи його відпустили, і лише тоді, коли син повідомив, що нічого подібного з ним не траплялось, жінка зрозуміла, що її просто ошукали.

Потерпіла звернулась із заявою до Старокостянтинівського райвідділу міліції. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України і наразі збирають усю необхідну для розслідування інформацію.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ