Провадження стосовно буковинського депутата-звідника скеровано до суду

Провадження стосовно буковинського депутата-звідника скеровано до суду

06.11.14 13:59 0 717
Працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми УМВС України в Чернівецькій області було задокументовано злочинну діяльність 53-річного мешканця Вижницького району, який організував розпусне кубло.

Чоловік, який, до речі, є депутатом однієї із міських рад, у власній сауні заробляв гроші на сексуальних втіхах. Відомо, що розпусниці часто навідувалися до парної звідника. І згодом дружні клієнтські стосунки переросли у комерційні. Достеменно відомо, що до такого роду діяльності він залучав чотирьох місцевих мешканок віком від 20-ти до 25-ти років. Жриць кохання він за винагороду зводив із охочими позабавлятися у сауні. В середньому, послуги дівчат коштували від 200 до 400 гривень за годину.

Наразі чоловікові оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 302 (Утворення місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України. Кримінальне провадження направлено до суду. Буковинцю загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатська міліція ...

КОМЕНТАРІ