В Чернівецькій області наша головна мета – впроваджувати наукові та методичні розробки Інституту державного управління у сфері цивільного захисту в професійну діяльність рятувальників – Сергій Бочковський

В Чернівецькій області наша головна мета – впроваджувати наукові та методичні розробки Інституту державного управління у сфері цивільного захисту в професійну діяльність рятувальників – Сергій Бочковський

06.11.14 12:07 0 783
4 листопада в Інституті державного управління у сфері цивільного захисту відбулася робоча зустріч Голови ДСНС України Бочковського Сергія Станіславовича, заступника Голови ДСНС України Стоєцького Василя Федоровича із виконуючим обов’язки начальника ІДУЦЗ Волянським Петром Борисовичем. Під час візиту Голова ДСНС України оглянув оновлену матеріально-технічну базу Інституту, зокрема навчальні аудиторії всіх кафедр, загальну лекційну залу, приміщення для засідання Вченої ради, мовну лабораторію, медичний пункт та особисто перевірив роботу психофізіологічної лабораторії.

«Мені приємно бачити оновлені аудиторії та приміщення Інституту, в яких можна комплексно організовувати навчання. Інститут вдосконалюється, підвищує ефективність та впроваджує нові напрямки діяльності, зокрема домедичну та мовну підготовку, дистанційне навчання, електронну бібліотеку, англомовну версію сайту Інституту. Я дійсно бачу, що буквально за декілька місяців проведено великий обсяг роботи. Тому я готовий підтримати керівника і весь колектив начального закладу у їх подальшій діяльності», - зауважив Сергій Бочковський.

Петро Волянський також продемонстрував Голові ДСНС України заняття з домедичної підготовки, нові навчальні розробки Інституту, а також подякував за високу оцінку, порозуміння та підтримку з боку керівництва ДСНС України. Він також зазначив, що за декілька місяців було підготовлено матеріально-технічну базу до навчального процесу та повідомив, що колектив Інституту державного управління у сфері цивільного захисту спроможний виконувати поставлені Державною службою України з надзвичайних ситуацій завдання.

“Наша головна мета - впроваджувати наукові та методичні розробки Інституту в професійну діяльність рятувальників. Адже лише таким чином ми зможемо побачити реальний результат,який буде втілено на практиці. Також керівництво Інституту повинно забезпечити підготовку працівників та особового складу ДСНС України з мовної та домедичної підготовки”, - зазначив Сергій Бочковський.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Києві поїзди ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ