На Вінничині міліція затримала студента-шахрая,який виманював гроші у неповнолітніх

На Вінничині міліція затримала студента-шахрая,який виманював гроші у неповнолітніх

06.11.14 11:47 0 681
Працівники вінницької кримінальної міліції у справах дітей затримали студента одного з навчальних закладів міста, який обґрунтовано підозрюється у шахрайстві. Представляючись працівником міліції, молодик в обмін на гроші «закривав очі» на куріння підлітками в недозволених місцях.

По допомогу до правоохоронців звернулась вчителька однієї з міських шкіл. Жінка розповіла, що учні поскаржились їй на те, що під час перерви до них підійшов молодий чоловік, пред'явив службове посвідчення міліціонера та сказав дати по 100 гривень, аби він «не складав на них адміністративний протокол» за куріння в недозволених місцях. Бажаючи уникнути проблем із законом, підлітки розрахувались з молодиком.

В ході проведення оперативно–розшукових заходів, працівники міліції встановили та затримали зловмисника. Ним виявився 20-річний студент, який підробивши посвідчення працівника міліції, ходив по шкільних закладах та видурював у неповнолітніх гроші. У скоєному правопорушенні хлопець зізнався.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальні провадження відповідно до ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство) та ч. 1 ст. 353 КК України (самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи). За такий вид злочину хлопцеві загрожує покарання у вигляді обмеження волі строком до трьох років.

СЗГ ВМВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: За позовами рівненських ...

КОМЕНТАРІ