Луцьк: триває Спартакіада міста 2014 року!

Луцьк: триває Спартакіада міста 2014 року!

06.11.14 17:29 0 692
3-4 листопада 2014 року на спортивній базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулися змагання з баскетболу (юнаки) серед команд ІІІ групи (навчальні заклади - ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації) за програмою Спартакіади міста 2014 року.

У змаганнях взяли участь 61 спортсмен з 6 команд-учасниць.

У фінальній частині змагань зустрілись команди Луцького педагогічного коледжу та Луцького вищого професійного училища.

З рахунком 39:22 перемогу в напруженій боротьбі здобули спортсмени Луцького педагогічного коледжу, команда вищого професійного училища відповідно посіла другу сходинку, а бронзовим призером стала команда коледжу технології, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.

У загальнокомандному заліку за підсумками шести видів змагань за програмою Спартакіади міста (міні-футбол, плавання, волейбол (дів., юн.), легкоатлетична естафета, баскетбол (юн.) лідирує команда Луцького педагогічного коледжу, на другому місці — коледж технології бізнесу та права Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки, а замикає трійку лідерів — команда Луцького коледжу рекреаційних технологій і права.

Наступними видами змагань за програмою Спартакіади будуть змагання з шахів та шашок (12-15.11.2014) і тенісу настільного (27-29.11.2014)

За підсумками усіх видів змагань за програмою Спартакіади міста переможці та призери будуть нагороджені кубками, дипломами та призами від організаторів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області 6 ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ