У Луцьку продовжують продавати алкоголь у нічний час

У Луцьку продовжують продавати алкоголь у нічний час

06.11.14 10:42 0 689
Про це під час засідання виконавчого комітету повідомив начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк. Він повідомив, що систематично здійснюються перевірки об'єктів торгівлі та сфери послуг щодо дотримання ними заборони продажу алкогольних напоїв у нічний час. За його словами, у період з 15 серпня до 1 листопада було зафіксовано 39 фактів реалізації спиртного після 22 години.

Олександр Козлюк зауважив, що така робота продовжуватиметься й надалі.

Член виконкому Богдан Климчук висловив вдячність управлінню розвитку підприємництва та реклами за роботу та зауважив, що Самооборона Волині також долучається до проведення рейдів. Він наголосив, що часто поведінка окремих підприємців обурює, адже вони свідомо порушують та запропонував, аби під час затвердження режимів роботи на 2015 рік врахувати це.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук висловив пропозицію у наступному році взагалі заборонити роботу кіосків у нічний час. За його словами, такі об'єкти торгівлі повинні працювати лише до 22 години.

Підтримав першого заступника і міський голова Микола Романюк, який доручив попрацювати над цією ідеєю та внести відповідні пропозиції.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ