В Луцьку відбудеться конкурс на визначення перевізника за автобусним маршрутом №4 “Залізничний вокзал — Вересневе”

В Луцьку відбудеться конкурс на визначення перевізника за автобусним маршрутом №4 “Залізничний вокзал — Вересневе”

06.11.14 08:01 0 651
На розгляд членів виконавчого комітету було внесено питання “Про внесення змін до мережі автобусних маршрутів та оголошення конкурсу на перевезення пасажирів за автобусним маршрутом загального користування №4”. Доповідаючи з цього питання, начальник управління транспорту та зв'язку Анатолій Миронюк зауважив, що пропонується зменшити кількість груп оборотних рейсів до чотирьох, розрахунковий інтервал руху в години “пік” - 20 хвилин.

Також він зауважив, що пропонується оголосити новий конкурс на перевезення пасажирів за автобусним маршрутом загального користування №4 “Залізничний вокзал — Вересневе”. Раніше послуги з перевезення пасажирів за цим маршрутом надавало Луцьке підприємство електротранспорту. З ними свого часу договір було розірвано. Двічі оголошувався конкурс, але жодного охочого взяти участь у ньому не виявилося. Нині ж надійшов лист від одного з перевізників.

Зрештою, члени виконкому підтримали запропонований проект рішення.

Так, конкурс на визначення перевізника за автобусним маршрутом №4 “Залізничний вокзал — Вересневе” буде оголошено з 13 листопада. Для участі у ньому документи можна буде подати до 17 години 1 грудня 2014 року в управління транспорту та зв'язку. Сам же конкурс відбудеться 16 грудня цього року.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Форум національного ...
Наступна новина: На Вінничині під час пожежі ...

КОМЕНТАРІ