У Волинській області в зону АТО бійці "Світязю" вирушать на відремонтованому бронетранспортері

У Волинській області в зону АТО бійці "Світязю" вирушать на відремонтованому бронетранспортері

06.11.14 10:07 0 742
Благодійний фонд «Волинь-2014» відгукнувся на прохання керівництва роти міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області відремонтувати БТР-80.

Презентував бійцям відновлений транспортний засіб голова правління фонду Петро Пилипюк, який особисто зустрівся із особовим складом підрозділу на базі Волинського училища професійної підготовки працівників міліції.

Командир роти міліції особливого призначення "Світязь" Олександр Фацевич подякував спонсорам за підтримку та вирішення проблем підрозділу:

- Благодійний фонд постійно надає нам допомогу, від самого початку заснування підрозділу. Крім того, для наших потреб меценати виділили приблизно 300 тисяч гривень. За ці кошти ми придбали всю необхідну амуніцію та одяг. А ще для виконання завдань у зоні АТО керівництво фонду придбало для нас броньовик.

Під час знайомства фонд презентував добровольцям, які вперше вирушали в АТО, прилади нічного бачення.

- Люди, які пройшли страшні випробування війни, готові знову повернутися на передову. Саме таким добровольцям насамперед треба допомогти. Вони свідомо, ризикуючи життям, захищають нас. Бійцям необхідно мати якісний одяг, взуття, амуніцію. Стосовно техніки: коли постало питання про потребу в броньовику, ми пішли назустріч і придбали його. Це необхідна річ для захисту та безпеки співробітників роти. 300 тисяч гривень - це лише перші кроки нашої співпраці, – запевнив Петро Пилипюк.

У вирішенні питань щодо забезпечення бійців зони АТО фонд не підходить однобоко, адже в тилу залишаються їхні сім'ї та поранені побратими, яким теж необхідна допомога. Тож благодійники вже вирішили питання із встановленням газового опалення в будинку сім'ї загиблого правоохоронця Володимира Іщука.

Насамкінець благодійники та правоохоронці випробували на міцність відремонтований транспортний засіб та дружньо проїхалися під вигуки «Слава Україні! Героям слава!».

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Грузовое такси "Газель"
Наступна новина: 6 листопада 2014 року — ...

КОМЕНТАРІ