Сергій Машковський готовий співпрацювати з депутатами,обраними від Житомирської області до Верховної Ради України

Сергій Машковський готовий співпрацювати з депутатами,обраними від Житомирської області до Верховної Ради України

06.11.14 13:44 0 669
5 листопада голова облдержадміністрації Сергій Машковський провів звітну прес-конференцію з нагоди ста днів діяльності на посаді.

«Оцінювати мою діяльність мають громада Житомирщини та Президент України. У свою чергу, я із вдячністю прийму будь-яку оцінку. Я намагаюсь роботи все, аби дійсно працювати на благо області, розвиваючи її», – зауважив керівник області, відповідаючи на питання журналістів.

Крім того, голова облдержадміністрації зазначив, що готовий співпрацювати з народними депутатами, котрих 26 жовтня жителі області обрали до Верховної Ради України.

«Я готовий до співпраці з цими народними депутатами, адже вони обрані громадою нашої області. Як посадова особа я гарантую об'єктивне ставлення до роботи кожного із них. Їхнє основне завдання – працювати на благо Житомирщини, що, сподіваюсь, вони й робитимуть», – зауважив Сергій Машковський.

Посадовець також констатував, що на Житомирщині вибори відбулися на належному рівні з дотриманням усіх європейських демократичних принципів:

«Були певні проблеми на 64-му та 66-му виборчих округах, але нам вдалося локалізувати проблемні ситуації та не допустити жодних фальсифікацій і провокацій. Велика заслуга у цьому наших правоохоронних органів. Зрештою, результатом цих виборів стало чесне волевиявлення українського народу та жителів Житомирщини зокрема»

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина прийматиме ...

КОМЕНТАРІ