В Житомирській області через необережне поводження з електроприладом сталося загоряння у приватному житловому будинку

В Житомирській області через необережне поводження з електроприладом сталося загоряння у приватному житловому будинку

06.11.14 18:03 0 733
4 листопада о 18:39 на пункт зв’язку 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Любар надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку розмірами 13х7 м, що розташований у селі Стрижівка. До служби порятунку «101» зателефонувала власниця житла, яка й сповістила про займання.

По прибуттю на місце події чергового караулу вогнеборців було встановлено, що осередок загоряння знаходиться в одній із житлових кімнат оселі і вогнем охоплені речі домашнього вжитку. Зусиллями бійців ДСНС пожежу було локалізовано о 19:10 та повністю ліквідовано о 19:45. Вогнем знищено домашнє майно у кімнаті. Загиблих та травмованих не виявлено.

Попередньо фахівцями встановлено, що причиною виникнення вогню стало необережне поводження з праскою доньки господарки будинку. Йдучи до музичної школи, вона забула витягнути вилку електроприладу з розетки від чого й зайнялася кімната.

Наразі встановлюється остаточна причина пожежі, а також суми нанесеного вогнем збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Хустщині ...
Наступна новина: Обмен Qiwi на Paypal

КОМЕНТАРІ