В Закарпатській області іршавські правоохоронці навідались до учнів гімназії

В Закарпатській області іршавські правоохоронці навідались до учнів гімназії

06.11.14 10:15 0 710
Нещодавно оперуповноважена відділу кримінальної міліції у справах дітей Іршавського райвідділу міліції лейтенант Яна Горзов провела зустріч з учнями Іршавської гімназії.

Яна Горзов розповіла учням про кримінальну відповідальність неповнолітніх за скоєння ними злочинів, правила поведінки у побуті та гімназії. При цьому було звернуто увагу учнів на те, що закон не тільки карає, але й захищає. До прикладу, діти мають право на захист від насильства у сім′ї, від посягань на їхні права з боку оточуючих і на захист від будь-яких противоправних посягань.

Діти задавали багато питань про роботу міліції і цікавились тими працівниками, які зараз несуть службу в зоні АТО. Яна Горзов повідомила, що на даний час начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Василь Волошиновський несе службу в зоні АТО. Найцікавіші були запитання про бронежилет, пістолет, автомат, спецтранспорт, у якому перевозять злочинців.

Деякі учні згадали минулорічну екскурсію до Іршавського райвідділу міліції. Їм відразу було запропоновано ще раз навідатись до правоохоронців у гості.

Як розповіла директор гімназії Олеся Гелетей, зараз у гімназії навчається 260 учнів із різних куточків Іршавського району, серед них є багато призерів різних конкурсів, олімпіад, спортивних змагань. До речі, серед учнів старших класів гімназії є бажаючі вступити до вищих учбових закладів системи МВС.

Зустрічі такого плану за участі правоохоронців мають не тільки навчальний та пізнавальний характер, а й сприяють тісній співпраці педагогів і правоохоронців у правовому вихованні дітей.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 6 листопада 2014 року — ...
Наступна новина: Житомирська міліція ...

КОМЕНТАРІ