Ужгородські міліціонери за гарячими слідами спіймали мукачівського шахрая

Ужгородські міліціонери за гарячими слідами спіймали мукачівського шахрая

06.11.14 17:06 0 695
Працівники карного розшуку ужгородської міліції оперативно встановили особу зловмисника, який шахрайським шляхом заволодів новим велосипедом вартістю понад 27 тисяч гривень.

Днями до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 27-річного продавця одного з магазинів міста, який повідомив про те, що невідомий чоловік під приводом купівлі дорогого велосипеда незаконно заволодів ним та зник у невідомому напрямку.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна группа міськвідділу міліції, яка з'ясувала подробиці зухвалого злочину.

Зі слів потерпілого, близько 10-ї години до магазину зайшов покупець. Він тривалий час вибирав підходящий велосипед. Далі попросив продавця дозволити йому проїхатись на вибраному велосипеді: мовляв, за такі гроші потрібно знати, що купуєш... Довірливий продавець погодився на прохання незнайомця, не підозрюючи, що зловмисник накиває п'ятами разом із велосипедом...

За гарячими слідами працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції розшукали спритника. Ним виявився 42-річний житель міста Мукачева. У скоєному зловмисник зізнався та пояснив, що стати на злочинний шлях його підштовхнула відсутність грошей. При цьому зізнався, що навіть не думав, що міліціонери його так швидко знайдуть...

Речовий доказ вилучено. Зараз мукачівський шахрай спілкується з міліціонерами. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до 2 років, або обмеженні волі на строк до 3 років. Триває слідство.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ