Закарпаття: на Хустщині відбувся благодійний концерт

Закарпаття: на Хустщині відбувся благодійний концерт

06.11.14 17:47 0 717
У цей складний час тернопільський музичний гурт «Обов′язок», створений ветеранами Афганської війни, мандрує Україною, даючи благодійні концерти на підтримку Збройних Сил України

З числа ветеранів Афганської війни у 1987 році було сформовано гурт «Обов′язок» («Долг»). Колишні «афганці» не з чуток знають, що таке війна, вони відчули це все на собі. Знають, як багато значить поділитись останнім шматком хліба з бойовим побратимом, захистити його своїм плечем від кулі ворога…

Хлопці з гурту розповідають, що вони були на блокпостах в зоні АТО, давали концерти. І тому добре розуміють, що потрібно нашим солдатам, щоб вони могли спокійно відвойовувати рубежі нашої країни.

Гості з Тернополя днями завітали й на Хустщину. Перед адмінбудинком районної ради відбувся благодійний концерт. Працівники міліції також долучилися до акції, підтримавши внесками наших молодих хлопців, які нас зараз захищають на сході країни.

Керівник хустської міліції Василь Турдай каже, що пісні цього гурту щирі, правдиві, в них згадують про бойових побратимів і молодість, любов і вірність, війну і жорстокість. Їхня творчість – це справжня чоловіча душа.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська область: ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ