В Івано-Франківську секретар міської ради Микола Вітенко просить перевірити дотримання проекту ремонту вулиці Набережної імені Василя Стефаника

В Івано-Франківську секретар міської ради Микола Вітенко просить перевірити дотримання проекту ремонту вулиці Набережної імені Василя Стефаника

06.11.14 10:48 0 874
Міська рада підтримала депутатський запит Миколи Вітенка до начальника Управління капітального будівництва Івано-Франківської обласної державної адміністрації

Як вказує у своєму запиті Микола Вітенко, довгоочікуваний ремонт вулиці Набережної імені В.Стефаника відбувається з суттєвими проектними відхиленнями. Мова йде про звуження дорожнього полотна, порушення технологій улаштування дорожньої основи та зменшення самої основи.

Очевидно, що без капітального ремонту залишиться важлива для міста ділянка від Пасічанського мосту до вулиці Берегової.

Також, слід зазначити, що виконання робіт проводиться виключно за кошти міського і обласного бюджету. Тому секретар міської ради просить надати проектно-кошторисну документацію та фронт робіт у вигляді графічної схеми по об'єкту «Капітальний ремонт Набережної ім. Стефаника в Івано-Франківську».

Текст депутатського запиту:

Начальнику Управління капітального будівництва

Івано-Франківської обласної державної адміністрації

вул. Грушевського, 21, Івано-Франківськ, 76004

Депутатський запит

Як мені стало відомо з публікацій в пресі та соціальних мережах, довгоочікуваний ремонт набережної імені В. Стефаника в Івано-Франківську відбувається з суттєвими проектними та технологічними відхиленнями.

Так, зокрема, мова йде про звуження дорожнього полотна, відсутність передбачених проектом розширень на перехрестях, порушення технології улаштування дорожньої основи, зменшення самої основи. Крім того, підрядник нібито не планує виконувати передбачений проектом та конкурсною документацією проект УСІЄЇ вулиці. Тож без капітального ремонту залишиться важлива для міста ділянка від Пасічнянського мосту до вулиці Берегової.

Втім, це не завадило народному депутату Олександру Шевченку публічно заявляти про особисте втручання в проведення тендеру, особисту участь у виконанні робіт та нібито економію корупційної складової, що насправді є економією на обсягах виконаних робіт.

При цьому, слід зазначити, що виконання робіт проводиться виключно за кошти міського і обласного бюджету. З огляду на це, мова може йти про фактичну крадіжку в територіальних громад, перешкоджання державним закупівлям, що є складом корупційного правопорушення, свідому підміну понять та цинічний передвиборний піар.

Враховуючи суспільну важливість даного питання для громади міста Івано-Франківська, керуючись статтями 19,21 та 22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» прошу Вас надати наступну інформацію :

1) Проектно-кошторисну документацію, включаючи виробничий проект, дефектний акт, зведений кошторисний розрахунок, локальний кошторис, розрахунки адміністративних, загальновиробничих, матеріальних витрат та прибутку по об'єкту «Капітальний ремонт набережної ім. Стефаника в Івано-Франківську».

Прошу надати належним чином засвідчені копії відповідних документів.

2) Фронт робіт у вигляді графічної схеми чи описово.

Прошу надати належним чином засвідчені копії відповідних документів.

3) Календарний план виконання робіт по об'єкту «Капітальний ремонт набережної ім. Стефаника в Івано-Франківську».

Прошу надати належним чином засвідчені копії відповідних документів.

4) Інформаційну довідку про стан розрахунків по об'єкту «Капітальний ремонт набережної ім. Стефаника в Івано-Франківську».

Прошу надати належним чином засвідчені копії відповідних документів.

З повагою,

депутат міської ради Микола Вітенко

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ