На Львівщині безробітний побив товариша,який від отриманих травм загинув

На Львівщині безробітний побив товариша,який від отриманих травм загинув

06.11.14 11:12 0 674
Чоловік був доставлений 28 жовтня у реанімаційне відділення, але його травми виявилися не сумісні з життям. Правоохоронці викрили 24-річного чоловіка, який побив потерпілого та відкрили кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України.

У Дрогобицький міський відділ міліції, 4 листопада, поступило повідомлення від судово-медичного експерта Дрогобицької міської лікарні, що до них в морг із реанімаційного відділення доставлено тіло 52-річного мешканця одного зі сіл району.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що загиблий поступив у реанімаційне відділення лікарні 28 жовтня з діагнозом: струс головного мозку. За словами потерпілого, травми він отримав із власної необережності, впавши з дерева. Варто зауважити, що чоловік претензій ні до кого не мав.

Згідно лікарського свідоцтва про смерть, чоловік помер від множинних двохсторонніх переломів ребер та грудини з ушкодженням легень.

В ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження наніс потерпілому 24-річний безробітний мешканець того ж села, де проживав загиблий. Підозрюваний 28 жовтня розпивав з 52-річним чоловіком спиртні напої. Згодом, між ними виникла суперечка під час якої 24-річний чоловік побив товариша, який від отриманих травм згодом помер.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВ України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир Хомко: "Ми ...
Наступна новина: За переховування ...

КОМЕНТАРІ