На Львівщині правоохоронці вилучили понад 150 патронів

На Львівщині правоохоронці вилучили понад 150 патронів

06.11.14 13:28 0 708
Згідно висновку експерта патрони бойові та придатні для стрільби За цим фактом працівники слідчого відділення Червоноградського міського відділу міліції порушили кримінальне провадження.

В серпні, 56-річний та 31-річний місцеві мешканці біля водойми неподалік м. Соснівка знайшли бойові припаси, а саме 174 патрони калібру 5,45 мм. Чоловіки перевезли свою знахідку до господарського приміщення 56-річного пенсіонера і залишили там на зберігання, що є порушенням законодавства України.

Проведеними заходами працівники міліції виявили та вилучили 174 патрони калібру 5,45 мм, які незаконно зберігав пенсіонер. Експерти встановили, що патрони бойові та придатні для стрільби.

Відомості про даний факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст. 263 КК України (носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років).

Зловмиснику правоохоронці оголосили про підозру.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Закарпаття: на Рахівщині ...

КОМЕНТАРІ