На Тернопільщині під час сімейної сварки 49-річний чоловік завдав смертельне ножове поранення племіннику

На Тернопільщині під час сімейної сварки 49-річний чоловік завдав смертельне ножове поранення племіннику

06.11.14 11:55 0 703
Від отриманого ножового поранення 21-річний житель села Загір'я Зборівського району помер дорогою до лікарні. Медики повідомили про смерть молодого чоловіка співробітників місцевого райвідділу внутрішніх справ.

Працівники міліції одразу виїхали на виклик. Вже невдовзі правоохоронці встановили, хто і за яких обставин наніс смертельне ножове поранення молодику.

Як повідомив начальник Зборівського райвідділу внутрішніх справ Микола Петрик, до злочину причетний 49-річний родич загиблого, який разом із сестрою та її сином проживав в одному будинку.

Чоловіки часто вживали спиртне. Не раз сусіди чули, як дядько та племінник з'ясовували стосунки, не рідко з кулаками.

Одного дня племінник повернувся додому напідпитку. В хаті застав сплячого нетверезого дядька. Молодик почав будити родича і вимагав, аби той перестав байдикувати.

Між чоловіками вкотре зав'язалася суперечка. Дядько схопив зі столу кухонний ніж і щосили наніс удар в груди племіннику. Лезо ножа потрапило в серце. Поранений та закривавлений молодик встиг вийти з будинку на подвір'я. Там його помітили сусіди та викликали швидку.

Однак травма виявилася смертельною – чоловік помер по дорозі до лікарні. А дядько, не усвідомлюючи, що накоїв, пішов знову випивати.

Правоохоронці оперативно розшукали і затримали підозрюваного згідно ст. 208 КПК України. Вирішується питання про поміщення затриманого в ізолятор тимчасового тримання.

Відомості про даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст.115 Кримінального кодексу України – вбивство. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Києві поїзди ...

КОМЕНТАРІ