На Тернопіллі від дружби до криміналу - один крок

На Тернопіллі від дружби до криміналу - один крок

06.11.14 09:03 0 710
Співробітники Ланівецького райвідділу міліції підозрюють 26-річного жителя села Вишгородок у вчиненні крадіжки. Жертвою зловмисника став його приятель.

Із заявою про крадіжку до правоохоронців звернувся 27-річний житель райцентру. Чоловік розповів, що з його помешкання поцупили мобільний телефон та DVD-програвач. У протиправному потерпілий запідозрив свого товариша, який напередодні гостював у нього.

Правоохоронці розшукали підозрюваного. 26-річний чоловік, в минулому неодноразово судимий за майнові злочини, зізнався у крадіжці. Міліціонери вилучили у нього чужі речі, які він мав намір збути.

Як з'ясувалося, потерпілий і підозрюваний давно товаришують. Якось вони зустрілися в розважальному закладі. 27-річний житель райцентру запросив товариша до себе додому. Через пізню годину гість залишився ночувати. Коли господар заснув, його товариша наче лихий поплутав. Потягнулися руки до чужого добра – поцупив мобільний телефон та DVD-програвач. Крадені речі хотів продати, та у його плани втрутилися працівники міліції.

Відносно підозрюваного відрито кримінальне провадження. Йому інкримінують частину 1 статті 185 ККУ (крадіжка).

За матеріалами сайту Досьє 102
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ЄБРР виділить ...

КОМЕНТАРІ