У Рівненській області прагнення самореалізації втілюють у бізнес-плани

У Рівненській області прагнення самореалізації втілюють у бізнес-плани

06.11.14 14:16 0 735
Цікавими темами позначився захист бізнес-планів випускників курсів «Підприємець-початківець», який відбувся 3 листопада у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Шістнадцять безробітних, котрих спрямували на навчання центри зайнятості області, прагнуть реалізувати свої здібності та досвід, започаткувавши власну справу. Чимало бізнес-ідей відзначаються креативністю та вдумливим врахуванням потреб споживачів, зазначив викладач курсів Віктор Голуб.

Приміром, Катерина Савонік, маючи професію лікаря, уже пройшла додаткове навчання в одному із столичних медичних центрів, адже поставила собі за мету стати косметологом. Для того, щоб знати основи бізнесу, записалася на курси до навчального закладу служби зайнятості. Звичайно, на початку своєї підприємницької діяльності розраховуватиме на свої власні сили у наданні послуг, але у РЦПТО ДСЗ їй уже порадили у разі розширення справи підбирати персонал із числа випускників курсів за професією «косметик», які успішно діють у центрі.

Олександр Осовець над темою свого бізнес-плану довго не розмірковував, адже має багатий досвід бізнес-консультування. Тому уже наполегливо працює над створенням у Рівному консалтингової групи «Волинь бізнес-сервіс». Основним у її діяльності буде інвестиційний консалтинг та бізнес-планування. Своїми конкурентними перевагами Олександр вважає досвід проектної діяльності, залучення експертів високого фахового рівня та широку базу актуальної інформації. Серед послуг консалтингової групи будуть також пошук об'єктів комерційної нерухомості та покупців чи орендарів, проведення маркетингових досліджень, організація та проведення іміджевих і комунікативних заходів, зокрема, семінарів, конференцій, тренінгів, навчань з питань залучення інвестицій та інші види діяльності, необхідні для створення і розвитку бізнесу.

Тема бізнес-плану Мирослави Лобан – «Надання послуг Sweet-дизайну». Своє прагнення зробити для людей маленьке свято, додати радості дорослим і малечі вона втілює у своїх виробах. Її букети та бутоньєрки із цукерків, оригінальні композиції до днів народження та ювілеїв, інших пам'ятних подій враховують уподобання замовників та сучасні модні тенденції солодкого дизайну.

Мріє налагодити роботу дитячого розвиваючого мистецького центру «Креативчик» Іванна Літовченко. Наталія Давидюк хоче розвивати сімейний бізнес у торгівлі запасними частинами для сільськогосподарської техніки і ще, можливо, звернеться до РЦПТО ДСЗ, аби навчитися бухгалтерському обліку. Дмитро Кучерявий надаватиме консультаційні послуги у сфері фінансів, Олександр Гордійчук хоче мати власний бізнес з діагностики і ремонту автомобілів, Олег Якимюк займеться сувенірною рекламою.

У Рівненському центрі профтехосвіти упевнені, що знання, отримані під час навчання, фінансова допомога державної служби зайнятості у вигляді одноразової виплати допомоги по безробіттю, наполегливість та копітка праця над втіленням своєї бізнес-ідеї стануть міцною основою підприємницької діяльності, і на Рівненщині побільшає упевнених у своєму майбутньому людей.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ