У Чернігові працюють над Програмою підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей

У Чернігові працюють над Програмою підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей

06.11.14 15:55 0 697
В Чернігівській міській раді під головуванням першого заступника міського голови Миколи Миргородського та заступника міського голови - керуючого справами виконкому Станіслава Віхрова відбулося засідання координаційної групи з питань надання допомоги учасникам антитерористичної операції та їх сім'ям.

Координаційна група створена відповідно до розпорядження міського голови Олександра Соколова, з метою підвищення рівня соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей. До її складу увійшло 19 осіб - це керівники відділів та управлінь міської ради, керівництво районних рад, представник правоохоронних органів, військовий комісар Чернігівського об'єднаного міського військового комісаріату та командир військової частини А3120.

Під час засідання члени координаційної групи обговорили проект Програми підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей – мешканців м. Чернігова та запропоновані до неї заходи.

За словами Станіслава Віхрова, проект цієї Програми буде затверджуватись на найближчій черговій сесії міської ради, а зараз головна задача перед міською владою скоординувати дії всіх структурних підрозділів міської ради з підприємствами, установами та організаціями міста, а також благодійними, волонтерськими та релігійними організаціями, щоб забезпечити максимально ефективну допомогу учасникам АТО, членам їх сімей, а також сім'ям загиблих героїв.

Програма передбачає надання одноразової грошової допомоги учасникам АТО та сім'ям загиблих, пільг на сплату за житлово-комунальні послуги, матеріальної, юридичної, психологічної допомоги, забезпечення потреб у медичному обслуговуванні та підтримання рівня здоров'я учасників АТО, а також вшанування пам'яті загиблих учасників АТО.

Учасники засідання висловили впевненість, що виконання визначених Програмою заходів, дасть можливість сім'ям отримати додаткові гарантії соціального захисту, поліпшить соціально-психологічний мікроклімат в родинах сімей загиблих та учасників АТО, а також сприятиме вирішенню інших побутових питань, які виникають у повсякденному житті.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ПРО ЕКСПЛУАТАЦІЮ ...
Наступна новина: На Львівщині стартувала ...

КОМЕНТАРІ