Працівники ДАІ Рівненщини оперативно затримали осіб,які підозрюються у скоєнні злочину

Працівники ДАІ Рівненщини оперативно затримали осіб,які підозрюються у скоєнні злочину

06.11.14 09:39 0 696
Четвертого листопада під час несення служби інспектори ВДАІ з обслуговування міста Рівне по «гарячих слідах» затримали автомобіль у салоні якого знаходились особи, що підозрюються у скоєнні грабежу.

Близько 22-гої години, на телефон «102» надійшло повідомлення від жительки Рівного про те, що невідомі особи шляхом ривка заволоділи її золотим ланцюжком. Після чого зловмисники сіли в автомобіль і зникли у невідомому напрямку. Дівчина запам'ятала номерні знаки та колір транспортного засобу, про що відразу повідомила правоохоронців. Працівниками ДАІ було встановлено, що дані номерні знаки належать автомобілю «Хюндай Лантра».

Орієнтування на затримання автомобіля отримали всі працівники міліції, які в той час несли службу.

Близько другої години ночі інспектори ДАІ з обслуговування міста Рівне помітили даний автомобіль та зупинили транспортний засіб.

За кермом легковика перебував 21-річний житель Хмельницької області. Також під час поверхневого огляду транспортного засобу інспектори ДАІ помітили в салоні іномарки двох пасажирів, які по прикметах були схожі на тих, що скоїли грабіж. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

Крім цього, під час спілкування з водієм правоохоронці запідозрили, що у чоловіка присутні явні ознаки наркотичного сп'яніння. Йому було запропоновано пройти медичний огляд на визначення стану наркотичного сп'яніння, на що даний громадянин відмовився. Працівниками ДАІ на водія було складено адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 186 Кримінального Кодексу України (грабіж). Ведеться слідство.

Прес-служба УАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині наша ...

КОМЕНТАРІ