На Хмельниччині родини зі Сходу країни,які оселилися на території краю,постійно отримують психологічну допомогу

На Хмельниччині родини зі Сходу країни,які оселилися на території краю,постійно отримують психологічну допомогу

07.11.14 14:49 0 595
Кваліфіковану психологічну допомогу постійно отримують внутрішньо переміщені громадяни з зони проведення антитерористичної операції, які проживають на території Хмельниччини. Психологи Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області впродовж кількох місяців поспіль працюють із цими людьми та допомагають пристосуватися до нових умов проживання.

5 листопада психологи-рятувальники спільно з працівниками Чемеровецького районного сектору Головного управління та представниками соцзахисту вирушили до с. Жабинці Чемеровеького району, де знайшла свій притулок багатодітна родина зі Сніжного Донецької області. Мати-одиначка, яка самотужки виховує трьох неповнолітніх дітей, залишила роками нажите майно та поселилася на Хмельниччині.

Фахівці психологічної служби в процесі роботи намагались переключити їх увагу із негативних психоемоційних переживань на оптимістичний лад та дали зрозуміти, що про них не забувають і постійно піклуються.

Після кваліфікованої психологічної допомоги сім’я з Донеччини змогла швидше адаптуватися до нових умов життя та впевнилася, що у разі необхідності їм завжди протягнуть руку допомоги та підтримають у такий нелегкий час.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ