Рятувальники ДСНС України доставили до Сєверодонецька 35 тонн гуманітарної допомоги

Рятувальники ДСНС України доставили до Сєверодонецька 35 тонн гуманітарної допомоги

07.11.14 08:02 0 681
5 листопада харківські рятувальники доправили для жителів Сєверодонецька Луганської області черговий транш гуманітарної допомоги. Продукти харчування та речі першої необхідності були придбані на кошти, виділені Урядом України для забезпечення першочергових потреб людей.

Рятувальники доставили для людей 35 тонн гуманітарної допомоги, а саме: поодукти харчування (крупи, макаронні вироби, згущене молоко), дитяче харчування (молочні каші, пюре для дітей, соки), речі першої необхідності та дитячі засоби гігієни.

Наразі триває процес розвантаження фур на складах. В подальшому працівникиЛуганської ОДА розповсюдять цю гуманітарну допомогу серед жителів регіону.

Нагадаємо, 4 листопада рятувальники ДСНС України доставили 47 тонн гуманітарної допомоги, що була придбана територіальними підрозділами з міста Києва, 1-го спеціального загону швидкого реагування ДСНС України, Чернігівської, Житомирської, Кіровоградської, Запорізької, Рівненської, Сумської, Херсонської, Харківської, Дніпропетровськоїобластей також на кошти, виділені з держбюджету України. Вантаж супроводжував заступник директора Департаменту ресурсного забезпечення ДСНС України Руслан Білошицький.

Таким чином протягом 4-5 листопада жителі Луганщини отримали 82 тонни гуманітарної допомоги.

Загалом рятувальники ДСНС України вже закупили та доставили на кошти, виділені з держбюджету, близько 370 тонн гуманітарної допомоги. Ще планується доставити до 60 тонн гуманітарноговантажу.

Нагадаємо, у серпні цього року було прийнято Розпорядження Кабінету Міністрів України № 715-р “Про виділення коштів на придбання товарів першої необхідності для населення, яке проживає на територіях проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях”, відповідно до якого Державній службі України з надзвичайних ситуацій з держбюджету виділено 10 000 000 грн. для забезпечення першочергових потреб людей.

ВІДЕО ДЛЯ ЗМІ

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді міліція ...
Наступна новина: У ДТП в Луцьку загинула ...

КОМЕНТАРІ