На Хмельниччині через ревнощі чоловік застромив собі ножа прямо в серце

На Хмельниччині через ревнощі чоловік застромив собі ножа прямо в серце

07.11.14 10:34 0 608
Спочатку захмелілий чоловік влаштував сварку, звинувачуючи дружину у численних зрадах, а потім взяв кухонного ножа і всадив його собі у груди. Потрапив у серце, так що смерть наступила практично одразу. Напівсиротами залишилось четверо дітей.

Близько пів на восьму вечора до чергової частини Білогірського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жительки одного із населених пунктів району про те, що її чоловік вчинив сімейну сварку та на ґрунті ревнощів спричинив собі тілесні ушкодження.

Працівники міліції, які виїхали на місце події, виявили у будинку труп 27-річного громадянина з колотою раною в області грудної клітини. У ході опитування свідків події стало відомо, що в той день родина святкувала день народження дружини потерпілого. Добре хильнувши спиртного, чоловік почав звинувачувати дружину у зрадах. Мовляв, допоки він їздив по заробітках, щоб прокормити чотирьох дітей, благовірна крутила романи на стороні.

Після сварки чоловік вийшов в іншу кімнату, взяв кухонний ніж і штрикнув ним себе у груди. Влучив у серце, так що смерть наступила практично одразу.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з відміткою «самогубство». Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ