У Львові для школярів проводитимуть духовні екскурсії

У Львові для школярів проводитимуть духовні екскурсії

07.11.14 12:41 0 603
Впродовж року митрополита Андрея Шептицького, який проголосила Українська греко-католицька церква, для учнів 8-10 класів загальноосвітніх навчальних закладів Львова проводитимуть духовні екскурсії собором св. Юра та криптою митрополита.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Екскурсії, які проводитиме сестра Володимира, відбуватимуться двічі на тиждень: у вівторок та четвер, двічі на день.

Екскурсії з нагоди відзначення 150-ї річниці від дня народження та 70-х роковин відходу у вічність митрополита Андрея Шептицького започаткувано в рамках проекту «Духовна велич Львова».

Перша духовна екскурсія відбулася 4 листопада для учнів 8-9 класів двох шкіл Галицького району. Надалі впродовж I семестру учні 16 загальноосвітніх навчальних закладів Галицького та Залізничного районів Львова відвідають собор св. Юра, а учні навчальних закладів інших районів міста – протягом II семестру навчального року.

Під час екскурсії учні дізнаються більше про життєвий шлях митрополита Андрея, ознайомляться з історією Собору св. Юра та візьмуть участь у спільній молитві у крипті храму.

Нагадаємо, Глава Української греко-католицької церкви блаженніший Святослав (Шевчук) під час богослужіння в соборі св. Юра у день 70-х роковин смерті митрополита звернувся до всього українського народу з проханням відвідати крипту, в якій спочиває Андрей Шептицький.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Футзальні баталії луцьких ...

КОМЕНТАРІ