На Хмельниччині затримали наркоторговця,який залучив до злочинного промислу свого 12-річного брата (+)

На Хмельниччині затримали наркоторговця,який залучив до злочинного промислу свого 12-річного брата (+)

07.11.14 10:02 0 563
Працівники Теофіпольського райвідділу міліції «на гарячому» затримали 19-річного жителя одного із сіл району, який займався збутом марихуани.

Хлопець ніде не навчався і не працював, натомість організував собі доволі прибутковий, але протизаконний бізнес, ще й залучив до нього свого неповнолітнього брата.

Молодик був досить обережним і не зберігав наркотики у себе вдома. У ході розслідування правоохоронці з'ясували, що він сушив і обробляв зілля на території напівзруйнованого заводу, розташованого на території села. Тут працівники міліції вилучили 2 поліетиленових мішки з уже подрібненою коноплею загальною вагою 1,5 кілограма. Експертиза показала, що вилучене зілля справді є особливо небезпечним наркотичним засобом «канабіс». У цьому ж приміщенні було виявлено пляшку із дбайливо зібраним і висушеним насінням коноплі. Очевидно, хлопець мав плани щодо продовження та розвитку наркопромислу.

Під час продажу зілля ділок також був досить обачним. Підходив до клієнта, спілкувався, і коли розумів, що з людиною можна мати «справу», кликав свого 12-річного брата, який і приносив «товар».

Як розповів старший слідчий Теофіпольського РВ УМВС Роман Рішко, стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 2 та ч. 3 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ