На Буковині спільна пиятика мала трагічний фінал

На Буковині спільна пиятика мала трагічний фінал

07.11.14 18:43 0 633
Двоє мешканців Путильського району ніяк не могли дійти згоди, хто ж піде за наступною пляшкою оковитої. У результаті суперечка для одного із учасників закінчилася фатально.

До Путильського райвідділу міліції надійшло повідомлення, про те, що до районної лікарні із черепно-мозковою травмою госпіталізований 45-річний мешканець села Петраші.

Правоохоронці з'ясували, що травми чоловік отримав у помешканні свого сусіда. 25-річний мешканець цього ж села запросив потерпілого у гості. Під час розпиття спиртного між чоловіками виникла суперечка з приводу того, хто саме піде в магазин за наступною пляшкою. Словесний конфлікт переріс в бійку, у ході якої господар наніс декілька ударів кулаком в голову гостю, від яких останній втратив свідомість та впав.

Нажаль, врятувати життя чоловіку медикам не вдалося. Від отриманих травм потерпілий помер.

Сусід, коли ж протверезів, дуже пошкодував про свій вчинок та визнав свою вину. Дії молодика слідчі кваліфікують за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Йому загрожує ув'язнення строком до п'яти років. Стосовно зловмисника судом обрано міру запобіжного заходу - домашній арешт.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ