Незаконні судові рішення не залишаються поза увагою органів прокуратури Вінниччини

Незаконні судові рішення не залишаються поза увагою органів прокуратури Вінниччини

07.11.14 14:22 0 595
Досудовим розслідуванням одного з кримінальних проваджень установлено, що раніше судимий громадянин на території Вінницького залізничного вокзалу вдарив в обличчя вінничанина та викрав у нього грошові кошти. На це прямо вказували як потерпілий, так і свідки.

Проте, Вінницьким міським судом, незважаючи на наявність беззаперечних доказів щодо вчинення обвинуваченим цього кримінального правопорушення, винесено виправдувальний вирок.

Як розповідає начальник відділу прокуратури області Андрій Гулько, таке незаконне й необґрунтоване рішення не могло залишилось поза увагою прокуратури. Саме тому Козятинською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері його було оскаржено в апеляційному порядку.

Наразі, за принципової позиції прокуратури, на зловмисника чекає справедливе покарання - судом апеляційної інстанції скасовано попереднє рішення і його визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України, та позбавлено волі на 4 роки 6 місяців.

Додатково: ч. 2 ст. 186 КК України - відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з насильством. Карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: ДТП на Волині: одна людина ...

КОМЕНТАРІ