Прокуратура області не погодилась з рішенням апеляційного суду Вінницької області у зв'язку з м'якістю визначеного покарання для вбивці

Прокуратура області не погодилась з рішенням апеляційного суду Вінницької області у зв'язку з м'якістю визначеного покарання для вбивці

07.11.14 15:18 0 555
За апеляційними скаргами одного засудженого та його захисника ухвалою апеляційного суду Вінницької області змінено вирок першої інстанції - зухвалому вбивці зменшено тривалість покарання з 15 років позбавлення волі на 10. Однак, прокуратура області не погодилась з даним рішенням у зв'язку з м'якістю, тому було подано касаційну скаргу до Вищого спецiалiзованого суду України.

Як розповідає прокурор відділу прокуратури області Дмитро Миколайчук, зловмисник, житель смт Вапнярка, у зв'язку з тим, що мав неприязні стосунки зі своїм односельчанином, вирішив його вбити. Свій злочинний замисел він ретельно планував протягом року. Для цього, як установлено слідством, незаконно придбав набої. А в грудні 2012, прийшовши до потерпілого додому, вистрілив у нього двічі з мисливської рушниці. Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень той помер на місці кривавої події.

Наразі є рішення ВССУ, яким касаційну скаргу прокуратури задоволено - ухвалу апеляційного суду скасовано через невідповідність призначеного покарання тяжкості злочинів та особі засудженого.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Міська рада закликає лучан ...

КОМЕНТАРІ