Новостворений спецпідрозділ міліції "Вінниця-2" охоронятиме правопорядок на нових авто

Новостворений спецпідрозділ міліції "Вінниця-2" охоронятиме правопорядок на нових авто

07.11.14 16:18 0 641
Ключі від двох вантажнопасажирських автомобілів «Volkswagen T5», переобладнаних для потреб спецпідрозділу, вручив правоохоронцям в.о. міського голови Сергій Моргунов.

Нещодавно при Вінницькому міському відділі міліції УМВС у Вінницькій області було створено спецпідрозділ «Вінниця-2», який буде займатися охороною громадського порядку та забезпеченням безпеки городян на території міста.

Наразі до спецпідрозділу набрано 14 чоловік та визначено біля 30 кандидатів. Бійці проходять теоретичну, фізичну та вогневу підготовку. В майбутньому, при повному укомплектуванні, вони будуть здійснювати патрулювання міста, а також виконувати ті завдання, які стоять перед міліцією.

Для потреб спецпідрозділу, за фінансової підтримки небайдужих вінничан та депутатів міської ради було придбано два автомобілі, які значно поліпшать виконання завдань правоохоронців по охороні громадського порядку.

- Дякуючи міській владі, ми отримали два потужні автомобілі, які переобладнано спеціально під підрозділ – розповів керівник міліції Вінниччини Ігор Моренець. - Їх будуть використовувати для доставки правоохоронців на маршрути патрулювання та оперативних виїздів на місця. За сприяння міської ради хлопців також було забезпечено літніми і зимовими комплектами форменого одягу.

Начальник обласної міліції висловив подяку міській раді та зауважив, що підтримка влади дуже важлива для правоохоронців.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ