Волинська область: рятувальники продовжують навчати школярів

Волинська область: рятувальники продовжують навчати школярів

07.11.14 13:49 0 608
5 листопада співробітники Управління ДСНС України у Волинській області спільно з представниками Добровільного пожежного товариства завітали до загальноосвітньої школи імені В’ячеслава Липинського та загальноосвітньої школи-інтернату села Затурці Луцького району.

За допомогою навчальних презентацій та відеофільмів рятувальники розповіли учням основні правила поведінки для запобігання пожеж та порядок дій при виникнення різних надзвичайних ситуацій, під час виявлення вибухонебезпечних предметів. З метою кращого усвідомлення отриманої інформації школярам продемонстрували навчальний фільм «Небезпечні знахідки» та навчально-агітаційні ролики «Як захистити дім від пожежі», «Правила безпеки в побуті – ртуть».

Разом з працівниками Добровільного пожежного товариства за допомогою спеціального комп’ютеризованого манекену працівники Служби порятунку «101» навчили школярів правильно робити штучне дихання та непрямий масаж серця, надавати першу долікарську допомогу потерпілим. Найбільш активні слухачі мали змогу перевірити щойно здобуті знання на практиці.

Наприкінці зустрічі учні отримали друковані листівки з правил безпеки в осінньо-зимовий період та порядку дій на випадок надзвичайних ситуацій, а педагоги комплект навчальних плакатів формату А2, що підготовлені обласним Добровільним пожежним товариством.

Всього в навчальних уроках взяли участь 201 учень та 40 педагогів навчальних комплексів.

Навчальний захід відбувся у рамках реалізації проекту «Молодь прикордоння: разом за безпеку», що співфінансується Європейським Союзом.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові раніше судимий ...

КОМЕНТАРІ