В Луцьку змагались шашкісти-аматори

В Луцьку змагались шашкісти-аматори

07.11.14 17:15 0 646
Учора в шахово-шашковому клубі «Біла тура» міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» на зміну міському чемпіонату з шахів серед дітей прийшла черга позмагатись і підвищити свою спортивну майстерність гри в шашки і дорослим учасникам змагань — аматорам. Уже стало доброю традицією, коли дорослі любителі шашкового мистецтва клубів за місцем проживання розширюють свій діапазон боротьби і зустрічаються в поєдинку з такими ж любителями на міському рівні.

Згідно результатів четвертого туру в лідери вийшли п'ять гравців, які набрали по 3 очки і один учасник — 4 очки. Лідери п'ятого туру виважено віднеслись до гри. Кожен з них розумів, що йде боротьба за призові місця та винагороди. Тому для всіх п'ятий тур був інтригуючим.

Боротьба показала, що безперечним переможцем став Анатолій Левчук (клуб «Юність»), який набрав 4,5 очки з 5 можливих.

Цікаво було спостерігати і за грою претендентів на друге і третє місце, так як учасники набрали однакову кількість перемог і за коефіцієнтом Бухгольця мали однакові показники.

Згідно з положенням гравцям було запропоновано бліц-партію з регламентом 5 хвилин кожному. Хвилювання переповнювало обох лідерів, які не мали навиків в цейтноті, чим і прикували увагу всіх присутніх.

Падіння прапорця у Петра Малевського (клуб «Лучеськ») гарантувало йому третє місце. Друге місце посів його суперник Микола Скіпальський (клуб «Олімпія»), якому пощастило більше. Можливо він зумів вгамувати свої емоції і бути більш сконцентрованим.

По закінченні змагань переможці були нагороджені дипломами та призами міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Вечір у клубі пройшов змістовно. Учасники мали можливість поспілкуватись між собою, обмінятись контактами. Були і такі, хто цікавився літературою для подальшого вивчення гри в шашки та підвищення власної майстерності.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині міліція ...
Наступна новина: У День української ...

КОМЕНТАРІ