У Волинській області правоохоронці,які постраждали в АТО,поїхали на курорт завдяки міліцейській Профспілці

У Волинській області правоохоронці,які постраждали в АТО,поїхали на курорт завдяки міліцейській Профспілці

07.11.14 10:41 0 586
З ініціативи Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників ОВС України та за підтримки обласного управління МВС чотирнадцять бійців роти міліції «Світязь», які отримали поранення в зоні АТО, вирушили в реабілітаційний центр УМВС України в Хмельницькій області, що у містечку Сатанів.

До місця реабілітації учасників антитерористичної операції доставив комфортабельний автобус. Супроводжували правоохоронців голова ВОПО АП ОВС України Володимир Буравський, начальник обласної військово-лікарської комісії СМЗ УМВС Волині Юрій Дубина та заступник начальника лікарні СМЗ УМВС Наталія Філіпчук.

Волинян гостинно зустрів медперсонал реабілітаційного центру й особисто головний лікар Віталій Малиночко. Постраждалі під час АТО бійці відразу ж пройшли медичне обстеження.

Зі слів Володимира Буравського, бійці роти «Світязь» отримають повний двотижневий курс фізіологічної та психологічної реабілітації. На курорті їм забезпечено безкоштовне проживання і харчування. Для них персоналом організовано культурно-розважальні заходи – концерти учасників художньої самодіяльності області та зустрічі із учнівською молоддю. До того ж, хлопці зможуть провести дозвілля у тренажерному залі, зайнятися риболовлею або ж просто насолодитися відпочинком на березі водойми.

- Запропонував нам допомогти із оздоровленням бійців на базі їх реабілітаційного центру голова профспілкової організації в Хмельницькій області Микола Шпичко. Отож, за рекомендаціями сектору медичного забезпечення УМВС України в області до санаторію ми відправили тих співробітників міліції, які першочергово потребували реабілітації. Окрім того, ще частина бійців, які отримали поранення, також потребує відповідного лікування. А тому наша профспілкова організація уже вирішує це питання спільно із колегами з інших областей та представниками волонтерських організацій, – прокоментував Володимир Буравський.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами

ВОПО АП ОВС України)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині через ...
Наступна новина: На Тернопіллі частину суми ...

КОМЕНТАРІ