Волинянам радять,як вберегти свої оселі від непроханих гостей

Волинянам радять,як вберегти свої оселі від непроханих гостей

07.11.14 11:09 0 719
Більшість людей нехтує засобами охоронної сигналізації лише тому, що вважає, що їм це не потрібно або впевнені, що їхня квартира чи будинок не стануть здобутком злодіїв, адже красти там нічого. Проте береженого і Бог береже. Від крадіжки не застрахуєшся, проте вжити заходів задля її попередження можна.

Лише за останній тиждень волинськими правоохоронцями було задокументовано три квартирні крадіжки, в яких власники ледь не позбулися як грошових цінностей, так і комп'ютерної й побутової техніки. До слова, скоювати подібні злочини зважуються переважно молоді особи.

У відділі Державної служби охорони при УМВС України у Волинський області радять всім небайдужим власникам нерухомого майна подбати про надійний захист вже . Фахівці ДСО нададуть безкоштовну професіональну консультацію з питань вибору системи безпеки. За короткі терміни виконуються монтаж, налаштування та підключення до пульту централізованого спостереження. У разі надходження тривожного сигналу на ПЦС до об'єкта оперативно вирушає найближчий екіпаж групи затримання.

Завдяки якісному обслуговуванню захист свого майна Державній службі охорони службі довірили понад 6500 волинян у 14-ти районах області.

Та найважливіше, що повинні пам'ятати власники житла: не слід залишати відкритими двері. Виходячи з помешкання, обов'язково подивіться у вічко та не відчиняйте двері незнайомим людям, а якщо ви не можете роздивитись і впевнитися, хто прийшов, краще перепитайте. У жодному разі не залишайте ключі під килимком! Важливо також, виходячи з дому, перевірити, чи зачинені всі вікна й балкон, адже це чи не найпростіший спосіб для правопорушника потрапити до вашої оселі.

ВДСО при УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Петро Колодій: ...

КОМЕНТАРІ