У Волинській області розбійник отримав чотири з половиною роки в'язниці

У Волинській області розбійник отримав чотири з половиною роки в'язниці

07.11.14 16:48 0 573
За ґратами зловмисник, який силою змусив студентів здати до ломбарду ноутбук, а виручені за нього гроші відібрав, опиниться, якщо протягом трьох років скоїть правопорушення.

До правоохоронців луцького міськвідділу міліції із заявою про пограбування звернулися двоє студентів університету. Оперативники розпочали пошуки зловмисника. Слідчим відділом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) та ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що обвинувачений у стані алкогольного сп'яніння вночі, увірвавшись в кімнату гуртожитку, вимагав у двох студентів гроші. Зловмисник наказав хлопцям перевести тисячу гривень на його банківський рахунок. Хлопці відмовилися виконати вимогу зловмисника, за що отримали добрячих стусанів. Розлючений нападник витягнув одного з них на кухню, де спочатку провів «профілактичну бесіду». Однак позитивного результату це не дало, тож зловмисник вдався до силових методів - побив хлопця до втрати свідомості. Не витримавши знущань, парубки здали ноутбук до ломбарду, а отримані півтори тисячі гривень віддали злочинцеві.

Луцький міськрайонний суд Волинської області визнав молодика винним та призначив покарання - чотири роки і шість місяців позбавлення волі. Однак, зважаючи на те, що завдані потерпілим збитки підсудний відшкодував повністю та у вчиненому щиро розкаявся, суд звільнив його від відбування покарання, якщо він протягом трьох років не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі вимушені ...
Наступна новина: У Житомирі оперативники ...

КОМЕНТАРІ