В Житомирській області голова облдержадміністрації тримає на особистому контролі усі звернення громадян

В Житомирській області голова облдержадміністрації тримає на особистому контролі усі звернення громадян

07.11.14 09:03 0 570
Голова облдержадміністрації Сергій Машковський 6 листопада 2014 року провів черговий особистий прийом громадян. Цього разу за допомогою у вирішенні своїх проблем звернулися жителі Житомира, смт Новогуйвинського, смт Ємільчине та Новоград-Волинського району. Найбільше людей турбували медичні, житлово-комунальні, земельні та питання соціального захисту.

Так до керівника області звернулися жителі смт Новогуйвинського з проханням сприяти у вирішенні низки проблем. Першочергове питання, яке озвучив заступник Новогуйвинського селищного голови Олег Паньків, щодо передачі мереж водопостачання та водовідведення селища у власність міста Житомира. Адже проблема полягає в тому, що жителі Новогуйвинського сплачують за воду у 1,5 рази більше, хоча постачає її КП «Житомирводоканал». Але споживачем наразі є комунальне підприємство Новогуйвинської селищної ради, яке дорожче продає жителям селища воду. На переконання місцевих жителів, якщо мережі належатимуть Житомиру, тоді водоканал постачатиме воду за єдиним тарифом для всіх і тоді це буде значно дешевше.

Сергій Машковський пообіцяв ретельно вивчити це питання, поспілкуватися з представниками Житомирської міської ради та керівництвом водоканалу щодо можливості такого варіанту та його доцільності. Буде проведена нарада, на яку запросять і жителів Новогуйвинського з метою вирішення цього питання.

Жителька селища Ємільчине Надія Волощук звернулася до голови облдержадміністрації з проблемою, що об'єднала чотирьох громадян. У Ємільчине проживають четверо людей, які їздять до Новограда-Волинського для проходження процедури гемодіалізу. Жінка просить сприяти в організації підвозу цих хворих, адже самостійно вони дістатися не можуть. За словами Надії Волощук, головний лікар Ємільчинської центральної районної лікарні запевняє, що коштів на ці цілі немає і допомогти нічим не може.

Сергій Машковський пообіцяв зв'язатися з головою Ємільчинської райдержадміністрації з приводу такої проблеми, та наголосив, що впевнений у позитивному вирішенні зазначеного питання.

«Громадяни звертаються з різними проблемами. Не лише вислуховуємо звернення від жителів області, але й максимально їх вирішуємо. Всі озвучені питання під час прийому громадян тримаю на особистому контролі. У багатьох випадках, особливо коли приходять з особистими проблемами, варто застосовувати не чиновницький підхід, а діяти в першу чергу людяно», - наголошує голова облдержадміністрації Сергій Машковський.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ