В Закарпатській області 11 берегівчан здали до міліції незаконну зброю та боєприпаси

В Закарпатській області 11 берегівчан здали до міліції незаконну зброю та боєприпаси

07.11.14 19:13 0 652
З метою протидії незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів, а також вибухових матеріалів, профілактики злочинів з їх використанням, на території Берегівського району в період з 1 по 31 жовтня міліція проводила місячник добровільної здачі зброї.

- Про те, що в жовтні проводитиметься місячник добровільної здачі зброї, було доведено до мешканців Берегівщини через ЗМІ та особисто під час виступів перед населенням, - каже інспектор дозвільної системи Берегівського райвідділу міліції майора О.Гарагуля. – Громадськість було проінформовано про можливість звільнення від кримінальної відповідальності особи, яка добровільно здала зброю, та порядок реєстрації і отримання дозволів на її зберігання.

Свідомими виявилися як мешканці м.Берегово, так і сіл Берегівщини, які, усвідомлюючи незаконність зберігання незареєстрованої зброї, здавали до міліції для знищення зброю, яка належала їх померлим родичам, або ту, яка була ними випадково знайдена.

До міліції також звернувся мешканець с.Яноші Берегівського району який добровільно здав зброю для її офіційної реєстрації та отримання передбаченого законом дозволу на право зберігання.

Загалом протягом місяця було вилучено з незаконного обігу 10 одиниць вогнепальної зброї, один спецзасіб та 23 набої.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Выбор кухонного гарнитура

КОМЕНТАРІ